Megaspies

De Megaspies Net-Even-Anders

Bestel de Megaspies bij ‘tOoievaarsnest want dan gaat u proeven en genieten !

Een ideaal alternatief voor de barbecue en eens even wat anders! En uniek in Gelderland Bij Mega-Spies draait alles om genieten. We willen niets liever dan de consument verwennen met onze heerlijke producten en ú uw zorgen uit handen nemen, het is úw feest!

 De kwaliteit van onze producten staan daarbij natuurlijk hoog in het vaandel.

De Mega-Spies wordt boven een houtskool barbecue geplaatst om de smaak van het vlees heerlijk te accentueren. De Mega-spies wordt Geleverd, klaargezet en opgehaald! óók de afwas!!

De Megaspies is lekker gevarieerd en bestaat uit een mix van;

  • Gekruide Magere Kipfilet
  • Bourgondische Beenham
  • Varkensprocureur
  • Italiaans gehakt
  • Zeeuws gekruid spek

Het grote voordeel van de Mega-spies is dat het vlees al gaar is, zo kan uw vlees niet verbranden. En wat betreft uw gasten, ; zij kunnen hun eigen vlees afsnijden!

U kunt ervoor kiezen om het vlees zo van de spies op uw bord te snijden, ook lekker is om het vlees nog even aan te bakken in de bijgeleverde pannetjes op het vuur.

Welke varianten kunnen we u bieden? Kijk op de volgende pagina’s

 

Megaspies Budget    : voor 10.95 per persoon vanaf 20 personen.

U ontvangt puur en alleen de spies met 5 soorten vlees borden en bestek.

 

 

Megaspies Basis        : voor 12,50 per persoon vanaf 20 personen.

U ontvangt de spies met 5 soorten vlees met daarbij stokbrood en 2 soorten kruidenboter whisky en knoflooksaus borden en bestek.

 

 

Megaspies compleet : voor 14,95 per persoon vanaf 20 personen.

U ontvangt de spies met 5 soorten vlees met daarbij stobrood en 2 soorten kruidenboter whisky en knoflook en BBQsaus  ambachtelijke rundvlees salade ambachtelijke kartoffelsalade borden en bestek.

 

Superieur Spies compleet: 19,95 per persoon vanaf 20 personen.

Deze spies bestaat uit 5 luxe soorten vlees we te verstaan, Lamsbout, Biefstuk Provencaals kalfgehakt, Safraan spek en fijn gekruide kalkoen. Hierbij ontvangt u stobrood en 2 soorten kruidenboter whisky en knoflook en BBQsaus  ambachtelijke rundvlees salade ambachtelijke kartoffelsalade boeren warkense rauwkost en borden en bestek.

 

Binnen een straal van 10 Km bezorging €   7,50

Binnen een straal van 15 km bezorging € 10,00

Binnen een straal van 20 Km bezorging € 12,50

Buiten een straal tot 30 Km   bezorging € 15,00

 

Onze  4 seisoenen  Megespies specials voor 16,95 per persoon.

Zomer Mega spies te bestellen vanaf 1 juni :  megaspies Basis met toevoeging van                 kipkerrie salade - waldorf salade - vers gesneden paprika champigons uien -  voor gekookte gekruide krieltjes om mee te bakken - vers fruit salade - warme zigeunersaus- borden en bestek incl. afwas.

Herfs MEGASPIES te bestellen vanaf 1 September : megaspies basis met toevoeging van     Rundvlees salade - Russi ei salade - Voorgekookte krieltjes met spek en ui - herfst salade met walnoten -  pepersaus – rodewijnsaus borden en bestek incl. afwas.

Winterse MEGASPIES te bestellen vanaf 1 November : de megaspies in combinatie met  2 stamppotten naar keuze* met overheerlijke gebonden jus - jachtsaus – zilveruitjes - dille chips en amsterdamse uien en picce lilly honing-mosterd saus  borden en bestek incl. afwas

Lente MEGASPIES te bestellen vanaf 1 Maart : megaspies basis met toevoeging van pasta groente salade - huzaren salade -  lente frisse rauwkost -  voorgekookte aardappelblokjes met stukjes paprika en champigons en ui – bearnaisesaus - champigonroomsaus borden en bestek incl. afwas

 

MegaSpies is 10 jaar gelende ontwikkelt door Delicious Vleeswaren uit Hengelo. De roep naar "eens iets anders" was voor de gebroeders Kaspers voldoende om ook echt eens iets anders te maken. En daar was de Megaspies. Een Spit boven de barbecue met diverse vleesvariante die zoals een Donner (Donner betekent draaien) afgesneden worden. Sinds de start van MegaSpies is de populariteit ongekend. Van clubhuis avonden tot bedrijfs- en tuinfeestjes heel Twente is massaal aan de MegaSpies. Zomer en Winter.

tOoievaarsnest bracht de Megaspies naar gelderland en is daarmee de eerste cateraar voor Megaspies in ‘tgelderland.