Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?
Waar is dat feestje?

Het Ooievaarsnest verzorgt uw catering in regio Brummen/Zutphen/Gelderland

Een bedrijfslunch of –receptie regelen? Of gezellig met de familie genieten van een warm buffet of barbecue? Het Ooievaarsnest organiseert de catering in de omgeving van Zutphen en omstreken  Gerechten met een twist, zoals ons stamppotbuffet of Gelderse lunch, laten uw gasten versteld staan.

Hulp nodig bij het organiseren van uw jubileum of het vinden van de juiste locatie voor uw feest? Met een programma op maat verzorgen wij de locatie, aankleding, verlichting en natuurlijk de
culinaire invulling naar uw wensen.

Catering op locatie in regio Zutphen

Organiseert u een feestje in de omgeving van Zutphen en wilt u de catering laten verzorgen? Het Ooievaarsnest komt bij u thuis of op locatie.

Service op maat
Een bedrijfslunch, een high tea met vriendinnen, een receptie of een themafeest? Hoe origineel of gek u het ook wilt, Het Ooievaarsnest verzorgt elk feest. Wij houden rekening met allergieën of maken een gerecht naar uw wens. Bekijk de prijslijsten voor:

 

Graag een barbecue organiseren? U huurt bij ons de barbecue inclusief gasfles en vleestangen, borden en bestek. Uiteraard regelen wij ook het vlees, de sauzen en de bijgerechten. Op aanvraag stellen wij ook een vegetarisch pakket samen. Bekijk de te bestellen pakketten.

Barbecueën op een andere manier? Ga voor de Megaspies: beenham, Zeeuws spek en gebraden gehakt aan een grote spies op de kolenbarbecue. Bekijk het filmpje.

Als u minimaal 7 dagen van tevoren reserveert, hebben wij genoeg tijd voor de planning en de inkopen om uw feest optimaal te verzorgen.

Partyservice

Jubileum vieren of een trouwerij plannen? Het Ooievaarsnest plant en verzorgt de partycatering. We gaan op zoek naar de geschikte locatie en stellen een vloeiend in elkaar overlopend programma samen. We creëren de juiste sfeer met de inrichting en decoratie en passende muzikale omlijsting of origineel entertainment. Natuurlijk ontbreken onze creatieve en smakelijke gerechten niet. Wij vertalen uw wensen naar een perfecte invulling voor het feest.

U kunt ook bij Het Ooievaarsnest terecht voor de wat kleinere partyservice van au bain-marie-bak of hot-pot tot mobiele tap of tafels en stoelen.

Bekijk de mogelijkheden in de prijslijst.