Lochemseweg 16 7231PD Warnsveld 0575-566243

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0575-566243 of info@hetooievaarsnest.nl

Schnitzel cafe – Catering – Partyverhuur

De Megaspies

Bij u thuis / bedrijf of bij ons in de tuin

De MegaSpiesGegarandeerd lekker

 

  • Delicious Vleeswaren wil niets liever dan haar klanten verwennen met heerlijke producten. U laten genieten,is voor ons van groot belang. Genieten van een heerlijk stuk vlees en diverse bijgerechten, waarbij versheid, smaak en kwaliteit bovenaan staan. Onze exclusieve barbecue MegaSpies maakt van elk feest, particulier of zakelijk, een onvergetelijke gebeurtenis. U hoeft zich overigens niet te beperken tot de zomerperiode. Voor de winter is er de speciale WinterSpies. Over smaak valt niet te twisten, maar een stuk vlees moet in ieder geval op de juiste manier gegaard en gekruid zijn. Dit is precies het grote voordeel van de MegaSpies. U ontvangt de MegaSpies, die in drie varianten leverbaar is, met gegaard vlees. De spies wordt boven een op houtskool brandende barbecue geplaatst daardoor geeft het vlees een authentieke barbecue smaak. kunt het vrijwel direct van de spies af snijden of nog even aanbakken met de bijgeleverde messen en pannen. U bent altijd verzekerd van een goed stuk kwaliteitsvlees dat gaar is en naar eigen smaak kan worden gegrild of afgebakken.
  • Varianten

  • De MegaSpies is ideaal voor elk feest vanaf 20 personen, zowel zakelijk als particulier. Denk aan buurtfeesten, verjaardagsfeesten, strandfeesten, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten en relatiedagen

 

MEGASPIES De Megaspies is lekker gevarieerd en bestaat uit een mix van:

Magere Kipfilet

Bourgondische Beenham

Varkensprocureur

Italiaans Polpettagehakt

Zeeuws gekruid Spek.

 

 

MEGASPIES DELUXE Deze Spies-variant is ideaal voor diegenen die een luxe stukje vlees aan de MegaSpies willen. Megaspies DeLuxe bestaat uit de volgende vleesproducten:

Biefstuk

Fijn gekruide kalkoen

Lamsbout

Safraan spek

Provinciaals gekruid gehakt

 

 

WINTERSPIES Voor de barbecue Megaspies hoeft u niet te wachten op de zomer. In de herfst en winter kunt u genieten van de robuuste WinterSpies. Deze bestaat uit de volgende vleesproducten:

Pittig gekruid gehakt

Boeren-nek

Bourgondische beenham

Gerookt winterspek

 

Prijslijst